Salesontwikkeling

Zet je klant centraal en leef je in

“Stel je voor dat je de beste gesprekspartner bent
die je klant zich kan wensen!"

Verkopen bestaat eigenlijk niet. Het gaat erom klanten te helpen bij het inkopen. Die filosofie betekent dat het centraal stellen van de behoeften van jouw klant het allerbelangrijkst is. Je leert om dat te kunnen. Door het stellen van de juiste vragen, door goed te luisteren en door die taal en woorden te gebruiken die jouw klant verleid om zaken met jou te doen. We bieden een goede combinatie van psychologische inzichten en commerciële vaardigheden.

Met de volgende onderwerpen gaan we aan de slag.

• Succesvol netwerken en acquireren
• Voorbereiden van je gesprekken
• Verkennen van klantbehoeften en koopmotieven
• Overtuigend pitchen
• Omgaan met lastig gedrag
• Afronden en verzilveren van het contact

Waar werken we naartoe?

Elke vraag en uitdaging is natuurlijk anders. Dat begrijpen we. Maar wat de aanpak ook is, we streven ernaar dat je aan het eind kan merken aan jezelf: dit voelt heel goed!

• Je bent in staat je klant en zijn behoeften centraal te stellen en de daardoor effectiever te verkopen
 Je kunt en durft rake vragen te stellen
 Je beheerst de belangrijkste vaardigheden om je klant te helpen inkopen
 Je zet je mensenkennis in en gebruikt je psychologische inzichten

 Je gaat effectief om met twijfels, bezwaren en klachten
 Je kent de vaardigheden van excellent onderhandelen
 Je bent een succesvoller verkoper

 

Onze werkwijze

Wij geloven graag dat je het kunt, ook al heb je het nog nooit gedaan. We stimuleren om het experiment aan te gaan en verschillende scenario’s uit te proberen. Daarbij nemen we vertrouwen en veiligheid heel serieus, daar gaan mensen echt een contract met ons over aan. 

Elke vraag geeft een unieke aanpak. Samen aan tafel bepalen we wat echt nodig is. Geen enkele training of coaching programma is hetzelfde, omdat het verhaal van de deelnemer(s) anders is en de organisatie andere dingen vraagt. 

Onze programma’s zijn praktisch, met eigen cases en praktijkvoorbeelden, zodat de herkenbaarheid groot is. We creëren altijd beweging die standhoudt, want we steken veel energie in borging en het waarmaken van intenties. 

Al onze programma’s zijn er zowel voor groepen als in een individuele coaching variant. In het Engels of Nederlands, fysiek of online. 

Wil je meer informatie over deze training en/of je specifieke verlangen aan ons voorleggen?