Onderhandel of Sales assessment

Onderhandel of Sales assessment met de Birkman methode

“Stel je voor dat je precies weet wat voor onderhandelaar of verkoper je bent en hoe je nog veel beter wordt."

Bij Senaro hebben we de Birkman methode omarmd. Het is een extreem krachtig zelf-assessment instrument. Ontwikkeld gedurende de afgelopen 69 jaar om mensen en prestaties te ontwikkelen. Het is de enige methode die verder gaat dan zichtbaar gedrag en het kritische DNA blootlegt dat productiviteit en tevredenheid aanstuurt.

Het leidt tot beter begrijpen van jezelf en hoe jij je verhoudt tot anderen. Het maakt je een sterkere leider, een betere teamspeler, een krachtiger beïnvloeder van anderen.

Laat de Birkman methode je gids zijn!

De aanpak

Een assessment met de Birkman methode bestaat uit het invullen van een aantal online vragenlijsten met aanvullend één of een aantal gesprekken om de resultaten te duiden en te vertalen naar de doelen van de deelnemer. Vaak gebruiken we de methodiek als onderdeel van een bredere individuele of groepsaanpak

Wat biedt deze methode?

De Birkman methode biedt heel veel inzichten waar je als persoon en als onderhandelaar of verkoper verder mee kunt. 

• Begrijpen van individuele sterkten, stijlen en motivatoren die bijdragen aan excellent onderhandelen

• Meer ‘eigenaarschap’ voor gedrag en het makkelijker omgaan met lastige onderhandel situaties

Onze werkwijze

Wij geloven graag dat je het kunt, ook al heb je het nog nooit gedaan. We stimuleren om het experiment aan te gaan en verschillende scenario’s uit te proberen. Daarbij nemen we vertrouwen en veiligheid heel serieus, daar gaan mensen echt een contract met ons over aan. 

Elke vraag geeft een unieke aanpak. Samen aan tafel bepalen we wat echt nodig is. Geen enkele training of coaching programma is hetzelfde, omdat het verhaal van de deelnemer(s) anders is en de organisatie andere dingen vraagt. 

Onze programma’s zijn praktisch, met eigen cases en praktijkvoorbeelden, zodat de herkenbaarheid groot is. We creëren altijd beweging die standhoudt, want we steken veel energie in borging en het waarmaken van intenties. 

Al onze programma’s zijn er zowel voor groepen als in een individuele coaching variant. In het Engels of Nederlands, fysiek of online. 

Wil je meer informatie over deze training en/of je specifieke verlangen aan ons voorleggen?