Loopbaan en carrière

Lopen doe je zelf

“Stel je voor dat je weet wat je echt wilt
en hoe je daar moet komen"

Ook al voelt het soms zo, je zit nooit vast in je werk. Wat zou jij doen als je vrij kon kiezen? Ontdek jouw talenten en combineer ze met je ambities. Zo maak je de juiste keuzes en haal je meer geluk uit je huidige functie of een carrièreswitch.

Met de volgende onderwerpen gaan we aan de slag.

• Persoonlijkheidsassessment
• De logische niveaus in jouw carrière (model van Gregory Bateson)
• Helpende en belemmerende overtuigingen in je loopbaan
• Op weg naar je volgende stap 

Waar werken we naartoe?

Elke vraag en uitdaging is natuurlijk anders. Dat begrijpen we. Maar wat de aanpak ook is, we streven ernaar dat je aan het eind kan zeggen: dit is de richting die ik op wil. 

• Je weet wat je talenten en drijfveren zijn
• Je weet hoe je ideale werkomgeving er uit ziet en hoe jouw waarden, identiteit en missie daarop aansluiten

• Je weet waar je op moet letten bij het zoeken naar een nieuwe functie en hoe je jezelf moet presenteren
• Je staat in je kracht en durft jezelf te laten zien

Aanpak

Loopbaan- en carrièreprogramma’s zijn altijd individueel. Naast een intakegesprek zijn er meestal 5 tot 6 persoonlijke sessies, verspreid over een aantal maanden. Dit is afhankelijk van wat jij wil en wat jij nodig hebt. 

Onze werkwijze

Wij geloven graag dat je het kunt, ook al heb je het nog nooit gedaan. We stimuleren om het experiment aan te gaan en verschillende scenario’s uit te proberen. Daarbij nemen we vertrouwen en veiligheid heel serieus, daar gaan mensen echt een contract met ons over aan. 

Elke vraag geeft een unieke aanpak. Samen aan tafel bepalen we wat echt nodig is. Geen enkele training of coaching programma is hetzelfde, omdat het verhaal van de deelnemer(s) anders is en de organisatie andere dingen vraagt. 

Onze programma’s zijn praktisch, met eigen cases en praktijkvoorbeelden, zodat de herkenbaarheid groot is. We creëren altijd beweging die standhoudt, want we steken veel energie in borging en het waarmaken van intenties. 

Al onze programma’s zijn er zowel voor groepen als in een individuele coaching variant. In het Engels of Nederlands, fysiek of online. 

Wil je meer informatie over deze training en/of je specifieke verlangen aan ons voorleggen?