Leidinggeven op afstand

Leiderschap in een online wereld

“Stel je voor dat je op afstand vertrouwen
en verbinding creëert!"

In de online wereld stuur je minder op het werkproces en meer op output. Je stuurt van afstand op autonome inzet én op verbinding. Je wilt medewerkers kunnen inspireren en aansporen tot creativiteit en innovatie. 

Hoe kun je dit nu het beste doen? Een flinke omzwaai beseffen we. Wij helpen je om je weg te vinden in het leiden op afstand. Hoe pak je het aan en wat past bij jou? Samen vinden we jouw online stijl.

Met de volgende onderwerpen gaan we aan de slag.

•  De balans tussen sturen en loslaten, met name online
•  Online inspireren, motiveren en beïnvloeden
•  Stijl flexibel blijven terwijl je zelf ook stress ervaart
•  Hoe weet je echt of mensen het nog trekken? Trage vragen stellen
•  “Mijn deur is altijd open”, hoe doe jij dat online?
•  Intervisie, uitwisselen van ideeën en ervaringen

Waar werken we naartoe?

Elke vraag en uitdaging is natuurlijk anders. Dat begrijpen we. Maar wat de aanpak ook is, we streven ernaar dat je aan het eind kan zeggen: zo wil ik leidinggeven op afstand.

• Je weet hoe je vertrouwen en verbinding creëert, terwijl je op afstand stuurt
• Je bent in staat om motivatie en zelfsturing bij je medewerkers te vergroten

• Je weet hoe je leiding geeft aan zelfsturende teams en professionals

Onze werkwijze

Wij geloven graag dat je het kunt, ook al heb je het nog nooit gedaan. We stimuleren om het experiment aan te gaan en verschillende scenario’s uit te proberen. Daarbij nemen we vertrouwen en veiligheid heel serieus, daar gaan mensen echt een contract met ons over aan. 

Elke vraag geeft een unieke aanpak. Samen aan tafel bepalen we wat echt nodig is. Geen enkele training of coaching programma is hetzelfde, omdat het verhaal van de deelnemer(s) anders is en de organisatie andere dingen vraagt. 

Onze programma’s zijn praktisch, met eigen cases en praktijkvoorbeelden, zodat de herkenbaarheid groot is. We creëren altijd beweging die standhoudt, want we steken veel energie in borging en het waarmaken van intenties. 

Al onze programma’s zijn er zowel voor groepen als in een individuele coaching variant. In het Engels of Nederlands, fysiek of online. 

Wil je meer informatie over deze training en/of je specifieke verlangen aan ons voorleggen?